Изтриване на акаунт

Blesno · in English

Изтрива акаунта и всичко в него: уловите, снимките в акаунта, публикуваните страници и витрината. Необратимо е.

Ако искаш копие преди това, отвори приложението и свали го от „Още → Резервно копие“.

Политика за поверителност · към Blesno